onsdag den 11. november 2009

Orkide / Orchid

Hvem kan ikke lide Orkider ? Jeg syntes de er så smukke i deres enkelthed og jeg ville ønske jeg havde et helt rum fyldt med Orkider. Desværre lever de ikke så længe hos mig. :-)
Who does not like Orchids? I think they are absolutely beautiful in their simplicity and I would wish I had a room filled with Orchids. Unfortunately they do not live long in my house. :-)

Og hvad ville min lille butik være uden Orkiderer. Så fat i penslerne og forskellige punches.
Efter at have lavet kronblade i flere dage troede jeg at der var nok til mindst 2 Orkider. Lektion til mig selv : Der går rigtig mange blade til en lille blomst og derfor vil der aldrig være nok.
And what would my shop be without an Orchid. So I grab my paint and brushes, different punches and started up. After having made petals, a lot of petals, I thourght I had enough for at least 2 Orhids. Lektion for myself : A lot of petals do not go a long way....

Jeg fik lavet en blomst af alt mit arbejde. Men jeg syntes nu jeg kan være ret stolt af det færdige resultat.
I only got to do 1 flower of all that work. But I do think the result came out quite good.

Reiko

3 kommentarer:

  1. Orkideen er kjempefin!
    Jeg har et "orkide kit" liggende som jeg enda ikke orker å begynne på, så det godt jobbet å lage den selv!
    Synnøve

    SvarSlet
  2. Hvor glædeligt at ha fundet din blog! Den er virkelig fin den lille orkidé... Også jeg elsker orkideer :0) Jeg har endnu ikke kastet mig ud i at lave miniatureblomster, men har for mange år siden eksperimenteret med grønne stueplanter af malertape. De omtaler punches, måske du vil vise billeder af processen en dag?

    SvarSlet