torsdag den 1. april 2010

Min nye pude / my new Pillow

Jeg købte et pude-kit for nogle år siden, som skulle laves ud af bunka. Forleden da jeg rodede rundt i mine kasser fandt jeg det igen og er netop blevet færdig med det. Noget af et pillearbejde, men utrolig sjovt at lave. Nu fortryder jeg desværre bare, at jeg ikke købte nogle stykker, men måske jeg får chancen igen ved den kommende minimesse i Farum.
A few years ago I bourght this pillow-kit which is made out of Bunka. I just found the kit again and has just finished it. It was fun to do and my only regret is that I didn't buy a few more when I had the chance. Maybe the chance will come again at the Danish mini-exhibition in Farum end of April.

Jeg har jo planlagt at lave en vinkælder i mit slot og til det skal jeg bruge mange, mange vinflasker. Jeg håbede, at kunne lave dem selv. Så jeg startede med at lave flasker ud af Fimo, det gik ok. Men da jeg skulle lave min form stoppede alt held. Materialet til formen er endnu ældre end min pude, så måske det har haft betydning for resultatet. Det prøver jeg i hvertfald at overbevise mig selv om:-)
Formen vil ikke tørre og efter to dage er det stadig bare klisteret og uformligt. :-)
Hvad jeg nu gør.... Jeg ved det ikke helt. Måske jeg bare skulle købe en masse flasker, men det var jo ikke helt det der var meningen .... hmmmmm har I måske nogle ideer ?
For my castle I was planning to do a wine-celler. And for this I need lots and lots of winebottles. I was hoping to do these bottles myself. So I made some bottles out of Fimo, made a mold and then wanted to start producing. But my luck can out :-)
The mold would not dry and after two days it is still sticky.
What to do now..... I don't know .... maybe I just need to buy a lot of ready-made bottles but you know I just didn't want to do that ..... hmmmm. Any ideas anyone ?
Reiko

2 kommentarer:

  1. Sikke en fin pude... Jeg har ingen anelse om hvad bunka er, men det ligner en slags løkker? Måske vi ses I Farum, Susanne og jeg har planer om at tage en tur til Sjælland :0)

    SvarSlet
  2. Enhorabuena por tu blog!!!!!
    besitos ascension

    SvarSlet