fredag den 5. februar 2010

Mit nye hus / My new resident

Her er det så.
Mit drømmeslot.
Lige siden jeg så Titanias Palads for første gang, da jeg var barn, har jeg drømt om et slot. Det skulle "bare" lige planlægges og laves.
Og nu er det ved at være virkeligt, pga en vidunderlig far, som har ville opfylde min drøm.
Tak far du er den bedste.

Jeg har i mange år samlet dele til slottet, men er ikke engang sikker på at jeg har nok til 1 rum. Min far fortæller mig, at der er planlagt endnu en etage samt et loft. Jeg kan begynde og planlægge og jeg regner egentlig ikke med at være færdig før børnene er store og jeg er pensionet.


Here it is.
My dreamcastle.
Since I saw Titanias Palads for the first time many years ago when I was a child I have dreamt of my own castle. I "just" had to plan it and make it.
And now it is becoming a reality. Because of a wonderful dad who have decided to make my dream come true.
Thank you dad you are wonderful.

For many years I have tried to collect items for the castle but now I see it I am not sure I have enough for one room. My dad is telling me that he have planned one more floor and loft. So now I just need to plan and start making and I am not sure I will be finished before the children have grown up and I am retired

3 kommentarer:

 1. Lykke til med ditt nye hus!!!

  SvarSlet
 2. Å dette blir spennende å følge med !!!
  Det er hyggelig med ting som tar tid,å det er ekstra hyggelig å lave tingene selv .Jeg lager møbler ,lamper ,hekler og syr .
  Siden du bor i Dk har du kanskje besøkt Birthe på Miniseum ?Det er iallefall en riktig hyggelig å hjelpsom dame !

  janne

  SvarSlet